Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΚΥΕΣ ΚΟΠΡΙΩΝ ΕΚΒΛΗΤΟΤΕΡΟΙ*ΝΕΚΥΕΣ ΚΟΠΡΙΩΝ ΕΚΒΛΗΤΟΤΕΡΟΙ*


Το ξύλινο στέκι.

Στις 26 Φεβρουαρίου και μόνο τότε, εκεί, έκθεση και μουσική. Ο ηθικός δάσκαλος. Ναι.

Κρατώντας χαμηλούς τόνους αποφεύγουμε εδώ και καιρό τη σούπα της προσευχής και της μισαλλοδοξίας που σερβίρεται τακτικά και επίμονα, σε μας τους φοιτητές της ΑΣΚΤ αλλά και στους νέους καλλιτέχνες γενικότερα. Με χαμηλούς τόνους επίσης, προσπαθούμε να αναπτύξουμε τις εσωτερικές μας αναζητήσεις και ταυτόχρονα να αναγνωρίσουμε τη διαφορετικότητα άλλων αναζητήσεων. Μετά από καταιγισμό επιθέσεων όμως, ήρθε η ώρα αυτή η μουντή στάση μας να δώσει τη θέση της στη φαντασμαγορία της έντονης αντιπαράθεσης.

Θεσμοί που σαπίζουν μέσα σε τσιμεντένια κτίρια και ξερά κεφάλια, αναγκάζουν άλλες τάσεις να φοβούνται, να κρύβονται και να τρέμουν σε στενά χαρακώματα και παγερούς ξεχασμένους τόπους. Εκεί κρύωσε το πιατο της εκδίκησης.

Έτσι λοιπόν ξεκινήσαμε αηδιασμένοι και μπουχτισμένοι μετά και την εμφάνιση κρουσμάτων νεκροφιλίας στην ΑΣΚΤ, αποφεύγοντας τις μαρμάγκες και τους ιστούς τους που αποτελούν τη μόνιμη συλλογή του εκθεσιακού χώρου “Νίκος Κεσσανλής”, προσπεράσαμε τις αίθουσες θεωρητικών, όπου διδάσκεται ιστορία και θεωρία της τέχνης με βάση ποιός καλλιτέχνης είναι καλύτερος από τον άλλο, και καταλήξαμε στον μοναδικό χώρο της σχολής χωρις θέρμανση, μόνωση, ηλεκτρικό, νερό και τηλέφωνο:

Το ξύλινο στέκι.

Στις 26 Φεβρουαρίου και μόνο τότε, εκεί, έκθεση και μουσική. Ο ηθικός δάσκαλος. Ναι. Μετά;

metamoralis

ο δάσκαλος του δασκάλου του δάσκαλού μουθα ακολουθήσει darkwave, minimal synth, post-punk party

26 Φεβρουαρίου 2010, 18.00

στο ξύλινο στέκι της ΑΣΚΤ, Πειραιώς 256* ”Οι νεκροί πρέπει να θεωρούνται απόβλητοι περισσότερο κι από την κοπριά”

Ηράκλειτος, ΠΕΡΙ ΦΥΣΕΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου